Menu Zavřeno

Přehled týdne (27. 5. – 2. 6. 2019)

Období po sezóně až do začátku letních prázdnin patří turnajům. V minulém týdnu klub úspěšně reprezentovala děvčata U13 na turnaji v Přerově a junioři na streetbolu ve Zlíně. Všem cinklo zlato.

Holky ročníků 2006 a 2007 si v neděli zajely do Přerova. Na jednodenním turnaji žaček U14 “O Rotační pec 2019” se prezentovaly velmi pěknou hrou. Postupně porazily všechny své soupeřky a zaslouženě získaly zlaté medaile a pohár.

Přebírání cen

Body: Němcová Michaela 23, Mazalová Tereza 11, Vaculíková Jana 10, Franková Viola 9, Mičková Markéta 8, Rollerová Magdalena 7, Drápalová Barbora 2, Duhajská Barbora 2, Šestáková Tereza 2.

Body: Němcová Michaela 16, Rollerová Magdalena 12, Franková Viola 9, Mazalová Tereza 7, Mičková Markéta 6, Drápalová Barbora 2, Duhajská Barbora 2, Šestáková Tereza 2, Vaculíková Jana 2.

Body: Franková Viola 23, Němcová Michaela 15, Drápalová Barbora 8, Vaculíková Jana 8, Mičková Markéta 6, Šestáková Tereza 4, Mazalová Tereza 2, Rollerová Magdalena 2, Duhajská Barbora.

Foto týmu
Míša
Blok
Obrana
Vivi
Radost

Naši mladíci (Filip Šanda, Mikuláš Kalisz a Svatopluk Vodička) si zajeli v sobotu do Zlína na 23.ročník Streetball show. V kategorii “Junioři 2001-2003” svedli pod názvem SPIRE BRUNTÁL se soupeři vyrovnané souboje. Ze všech týmů se jim dařilo nejlépe a zaslouženě získali první místo.


Máte doma sportovce, kterému je 6-18 let, ale financování jeho sportovní aktivity je pro Vás problém? Nevíte nebo si nejste jistí, zda můžete o příspěvek zažádat?

Přečtěte si následující otázky a pokud alespoň jednou odpovíte ANO, tak se nebojte vyplnit a odeslat formulář, který naleznete ZDE.

  • Pobíráte přídavek na dítě nebo jinou státní sociální podporu?
  • Vyrůstá dítě v dětském domově?
  • Máte dítě v pěstounské péči?
  • Jste rodič samoživitel?
  • Ocitli jste se vinou mimořádných okolností v tíživé sociální situaci?

NEZÁLEŽÍ NÁM NA TALENTU, ALE NA CHUTI SPORTOVAT!


Související příspěvky