Menu Zavřeno

Přehled týdne (18. 2. – 24. 2. 2019)

Ženy neúspěšně bojovaly ve finálové skupině 2.ligy. Z hřiště Chomutova i Liberce si přivezly porážky. Minižačky U11 nedokázaly vzdorovat žilinské sestavě. Jediné výhry si přivezly minižačky U12 z Valašského Meziříčí.

Ženy “A”

sobota 23. 2. 2019

Na výborně sladěný domácí tým oslabená bruntálská sestava nestačila. Velký rozdíl byl hlavně ve hře ve vymezeném prostoru, kde domácí hráčky vládly. I přesto se náš tým statečně rval o dobrý výsledek.

neděle 24. 2. 2019

Oba týmy si otevřely střelnici. Obrana je moc nezajímala a byla plná chyb. Hostující tým do poločasu mírně ztrácel. Několika úspěšnými zákroky a rychlým zakončením otočil v průběhu třetí části vedení na svou stranu. To mu nevydrželo dlouho. Chyby pramenící z únavy dovolily převzít iniciativu domácí sestavě. Ta se vrátila zpět do vedení a v poslední části dále hru kontrolovala.

Minižačky U12

sobota 23. 2. 2019

Děvčata chtěla v Meziříčí vrátit soupeřkám zbytečnou podzimní porážku. V prvním utkání měla trošku pomalejší rozjezd, ale postupně získávala převahu a zápas s přehledem dotáhla k vítězství. Následný zápas již byl jednoznačný. Dobrá obrana a rychlé kombinace udělaly ze zápasu jednoznačnou záležitost.

Minižačky U11

neděle 24. 2. 2019

Vysoké hráčky soupeřek nás vystrašily ještě před utkáním. Po oba zápasy se bruntálské dívky trošku bály. Přesto se naše osmička dívek snažila bojovat a nedat kůži zadarmo.

Související příspěvky