Menu Zavřeno

Přehled týdne (29. 4. – 5. 5. 2019)

Přelom dubna a května přinesl pouze jedno bruntálské utkání. Kadetky v něm výhrou rozhodly o jistotě konečného prvního místa v tabulce soutěže. Jedna z našich hráček se představila na Mistrovství ČR.

Domácí děvčata byla favoritkami utkání a svou úlohu bezezbytku splnila. Rychle si vypracovala dvouciferný náskok, který dokázaly hostující hráčky na přelomu první a druhé části ještě zkorigovat na pět bodů. Následná jedenáctibodová šňůra nasměrovala vývoj utkání. Havířovské hráčky již nedokázaly herně odpovědět a postupem času rezignovaly.

Kromě utkání našich kadetek jsme mohli sledovat i zástupkyni našeho klubu na závěrečném turnaji nejlepších týmů. Na Mistrovství České republiky starších žákyň U15 se představila v dresu Žabiny Brno Anička Jedličková. Po úterním zápase kadetek pak dále tři dny na konci týdne bojovala v Praze o jednu z trofejí. Velkou měrou se zasloužila o bronzové medaile brněnského týmu.

V tomto týdnu budeme moci sledovat větší zápasovou porci. Celkem pět našich týmů odehraje své poslední soutěžní zápasy.

Žačky již v pondělí odehrály vítězné utkání s SBŠ Ostrava B. V úterý se v Krnově naposled představí ženy B v Severomoravské lize. Kadeti U17 se s nadregionální ligou rozloučí v sobotu v Havířově a v případě úspěchu jim bude patřit první příčka. Rozlučku se soutěži budou mít o den později minižačky U12 v Krnově. Závěrečnou porci čtyř utkání odehrají minižáci U11. Nejprve v sobotu doma s Novým Jičínem a následně v neděli ve Valašském Meziříčí.

Pouze kadetky U17 si budou muset po pátečním domácím utkání s Frýdkem-Místkem a nedělním ve Zlíně na poslední zápas ještě týden počkat.

I v tomto týdnu budeme mít zástupce v bojích o nejlepší tým v České republice. Dres SBŠ Ostrava bude o víkendu na Národním finále dívek U13 v Chomutově oblékat naše Terezka Mazalová.

Související příspěvky