Menu Zavřeno

Výsledky v týdnu (14. 5. – 20. 5. 2018)

V tomto týdnu se Bruntál zapojil do basketbalového dění pouze v jednom utkání. Kadetky dohrávaly v páteční podvečer poslední utkání nadregionální soutěže. Souboj s Panterem Javorník byl úspěšný.

Kadetky U17

pátek 18. 5. 2018

Dlouhou a náročnou sezónu zakončila bruntálská děvčata v dohrávaném domácím utkání s Javorníkem. Ve hře byla znát již únava a nesoustředěnost. Některé hráčky odehrály během sezóny skoro 50 těžkých soutěžních utkání (2.liga, Severomoravská liga, Český pohár, Nadregionální soutěž) a několik dalších přípravných či turnajových.

SK Bruntál vs. BK Panter Javorník   78:49   (18:14, 17:10, 18:9, 25:16)

Soupeřky dorazily pouze v sedmičlenném složení bez několika opor. Domácí tým vstoupil do zápasu s cílem hrát rychlý a nátlakový basketbal. Díky individuálním chybám a nedodržování pokynů však tato hra nefungovala. Soupeřky dokázaly získávat míče a trestat. Odskočily až na pět bodů, když uměly přesně cílit ze střední vzdálenosti.

Po oddechovém čase a prostřídání se herní převaha pomalu převrátila na domácí stranu. Hra se zjednodušila, obrana začala pracovat pečlivěji. Do konce první části se podařilo otočit skóre a jít do vedení. V dalším průběhu se náskok pozvolna navyšoval. Podařilo se přečíst kombinace soupeřek a díky tomu je i lépe bránit. Javorníku se dařilo zakončovat většinou přes naše méně zkušené dívky. Bruntálské kombinace se zrychlily.

Body: Ječmenová Julie 17, Samsonová Hana 15, Mazalová Petra 14, Balušková Veronika 12, Barnetová Nikol 6, Harabišová Nela 6, Vajdová Klára 6, Oravcová Lucie 2, Barnetová Anna. Trojky: 3:2. Trestné hody: 13/7-26/15. Fauly: 21:10. Rozhodčí: Jedličková K., Janovský M.

Výběr z galerie:

Související příspěvky